- advertentie -

Sir Norman Foster voor Tecno - grote industriele Nomos tafel

  Sir Norman Foster voor Tecno - grote industriele Nomos tafel

  Beschrijving: In zeer goede staat aangeboden originele iconische top design tafelDe Nomos van Sir Norman Foster is ontworpen voor Tecno. De veelzijdigheid en het unieke signatuur hebben ervoor gezorgd dat de Nomos tafel naast het winnen van talloze design prijzen ook tot een van de beroemdste dessignklassiekers verworden is. De afmetingen van dit unieke exemplaar tafel zijn:Totale lengte 280cm Diepte 100cm Blad Hoogte 70cm verstelbaar Top: black solid matt laminated composite (hard as stone) Structure: polished black nickel Amazing industrial dinning, meeting or desk table Norman Foster, de bouwer van de indrukwekkende koepel van de Rijksdag in Berlijn, ontwikkelde de tijdloze Nomos tafel voor mensen die gevoel hebben voor exclusieve materialen en structuren. De Foster series zijn eenvoudig maar extravagant, minimalistisch en toch praktisch.Hoge nieuwwaarde Ophalen of bezorgen in overleg
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 3 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!