- advertentie -

Smeedijzeren tafellamp

  Smeedijzeren tafellamp

  Beschrijving: Groot formaat tafellamp, in smeedijzer, ingericht in een gepolijst antieke gouden kleur. Volledig met de hand gemaakt met gebogen en gedraaide ijzer. Om en om arceren in ijzer, altijd hand gewerkt, van de vroege jaren 1970. Florentijnse typische handwerk. Met drie kleine bollen. In zeer goede staat; lampenkap vereist sommige tweaks zoals het toont tekenen van slijtage. Gewicht: 4,1 kgDimensions: hoogte 83 cm, diameter 42 cm, diameter van de basis van de schaduw 26 cm. charmante en unieke hand gemaakt. Verzending via Poste Italiane.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 4 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!