- advertentie -

Tafellamp -La Victoire- stijl - lady-s head

  Tafellamp -La Victoire- stijl - lady-s head

  Beschrijving: Een unieke tafellamp geinspireerd op de glazen mascotte `La Victoire - Spirit of the Wind` die Lalique ontwierp voor Rolls Royce.De lamp geeft een mooie indirecte verlichting. Deze lampen werden vroeger vaak naast de TV geplaatst om het felle licht van de TV te verzachten.Gemaakt van wit keramiek.De lamp is in goede staat in overeenstemming met leeftijd en gebruik. Er zijn enkele kleine imperfecties op de rand van het glazuur. De foto`s maken deel uit van de beschrijving en de conditie van de lamp.L: 30 cmB: 13cmH: 22 cmDe lamp wordt zorgvuldig verpakt en aangetekend verstuurd met Track & Trace.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 12 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!