- advertentie -

Terracotta sferische Rattle - 6,3 cm

  Terracotta sferische Rattle - 6,3 cm

  Beschrijving: Terracotta sferische rammelaarOmlooptijd: 1000 v. Chr. +/-RADIUS-grootte 6,3 cm +/-Gewicht 73 gVan Italiaanse privécollectie, kocht in 2001Gekocht in Rome op de antiekmarkt van Porta PorteseBelangrijke informatieDe verkoper garandeert dat hij het recht heeft om het schip deze kavel.Voor alle kopers buiten Europa: Gelieve te controleren als het land van bestemming de invoer van dergelijke objecten machtigtop het moment van aankoop bevestigt de koper dat hij deze voorwaarden heeft gecontroleerd.Express-tracking verzending.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 3 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!