- advertentie -

Versace -swiss made goudverguld heren horloge- in nieuwestaat- Heren

  Versace -swiss made goudverguld heren horloge- in nieuwestaat- Heren

  Beschrijving: Met Versace horloges spring je er uit en ben je uniek. De horloges zijn sierlijk en stijlvol. Het is duidelijk te zien dat Versace streeft naar perfectie. De Versace horloges zijn met uiterste precisie samengesteld en hebben zeer verfijnde details. Het merk maakt gebruik van klassieke en neutrale kleuren, zoals zwart, zilver, goud en rosé goud. Ze zijn dus gemakkelijk te matchen met iedere kleur. Pas wel op… Als je een dit Versace horloge aanschaft, met een diameter van ca 42 mm en een stalen band van ca 22 mm kun je je ogen er waarschijnlijk niet vanaf houden! Aangetekend en verzekerd verzonden.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 3 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!