- advertentie -

Volkswagen - T1 Kombi - 1962

  Volkswagen - T1 Kombi - 1962

  Beschrijving: Volkswagen T1 Kombi uit 1962.Duitse makelij (chassis 8808627, zie foto). Oud model met kleine knipperlichten en kleine achterruit. De restauratie is verricht middels de volledige verwijdering van de carrosserie. Gladgemaakt en gespoten in de originele eigentijdse kleuren, gebroken wit op de bovenkant en koraal rood aan de onderkant. Het onderste gedeelte is zonder lassen.Inclusief twee motoren: Een 1.200 cc 34 pk motor. Werkend en afgestemd (niet nieuw) en een andere reservemotor die u op de foto`s kunt zien. De afgelezen kilometerstand is 68.104 km, niet controleerbaar. Handgeschakelde transmissie met 4 versnellingen en achteruit. Perfect werkende mechanica (niet nieuw). Gereviseerde bedrading (niet nieuw). Alle rubbers, sloten, chroom enz. zijn nieuw. Hij is voorzien van naar buiten slaande safari ramen en twee uitzetramen aan de zijkant. Witte vinyl leren bekleding op de zijpanelen, stoelen gerestaureerd in vinyl wit/rood leder, nieuw tapijt. Topkwaliteit materialen (niet origineel).Wielen met banden met een nieuwe radiaal ontwerp. Inclusief alle documentatie voor import en betaalde belastingen. Met DUA en oldtimer-club rapport.De auto bevindt zich in Zaragoza, Spanje. De biedingen op de veiling zijn exclusief transport en export, tenzij anders vermeld.Het wordt aangeraden om het voertuig eerst te bezichtigen alvorens te bieden, om een eventuele teleurstelling achteraf te voorkomen Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 4 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!