- advertentie -

Votief standbeeld - ooi - Togo

  Votief standbeeld - ooi - Togo

  Beschrijving: Votief standbeeld - ooi - TogoMidden van de 20e eeuw - in goede staat - houten standaard inbegrepenStandbeeld gebruikt in voodoo rituelen.Het is voorzien van meerdere beschermende heffingen: geneeskunde fles, slangen en badge van Hévioso gemaakt van ijzer, eigendom van een stof door een touw dat is voorzien van een beschermer van het hangslot vast.Hévioso, een voodoo godheid van de hemel en bliksem, is een van de meest voorkomende.Slangen hier vertegenwoordigen bliksem, bliksem doodt wicked, criminelen en devianten. Dat is de reden waarom hij zeer gevreesde.Dit standbeeld heeft 3 hoofden georiënteerd in alle richtingen, ogen wijd open en open mond bescherming aan alle kanten te garanderen.Deel van een oude Franse collectie voor meer dan 40 jaar.Herkomst: Franse collectie J-M. R. - verzameld ter plaatse.Hoogte: 53 cmCertificering: op aanvraagVerzending: Verzekerd, bijgehouden en getraceerdeAfhaling mogelijk in onze galerie in Brussel (Zavel)
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 3 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!