- advertentie -

Witgoud 750 mil-18 kt - ring - 0,50 diamant kts - 0,15 kts Sapphire. -Grootte van de ring 12 s

  Witgoud 750 mil-18 kt - ring - 0,50 diamant kts - 0,15 kts Sapphire. -Grootte van de ring 12 s

  Beschrijving: 18 kt/750 witgoud cocktail ring met een centrale briljant-cut saffier met een gewicht van 0,15 ct in totaal instellenin uitsteeksels en 12 gesneden stokbrood diamanten met een totaal van 0,50 ct gewicht op de schouders - Ringmaat: 12 (Spaanse grootte) - In nieuwstaat.Gewicht: 3,00 g (ong.).-Ring breedte: 4.02 mm (ca.)-Maximale ring dikte: 5,15 mm (ca.)-Inwendige diameter van de ring: 16.50 mm (ca.)-Ring grootte: 12 (Spaanse grootte)-Voorwaarde: perfect-Briljant geslepen diamanten-Totaal aantal diamanten: 12-Totaal karaatgewicht van de diamanten: 0,50 ct-Kleur: H-ik-Duidelijkheid: VS-SI-Ronde-cut sapphire-Totaal karaatgewicht voor de sapphire: 0,15 ct-Edelstenen worden meestal behandeld om hun kleur of helderheid te verbeteren. We hebben niet gecontroleerd of deze specifieke edelstenen dergelijke behandeling hebben ondergaan.-* Opmerking: zullen wij het aanpassen van de grootte van de ring naar uw maten.Verzendkosten: geregistreerd met trackingREF.: VJR1887ZCODE: SR10-IUA* Wilt u meer weten over onze producten, klik op de volgende link:https://Auction.catawiki.com/lotsfrom/CastellanohermanosSLDit item kan worden onderworpen aan douane kosten.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 3 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!