- advertentie -

Zeer elegante, zilver vergulde 4-delig thee set, gebrandmerkt Golden Crown Hong Kong

  Zeer elegante, zilver vergulde 4-delig thee set, gebrandmerkt Golden Crown Hong Kong

  Beschrijving: Veel 683 - zeer elegante, zilver vergulde 4-delig thee set, gebrandmerkt Golden Crown Hong KongDe set bestaat uit een theepot 24 x 19 cm, 21 x 19 cm, Suikerpot met deksel 14 x 14 cm, melkkannetje theepot 12 x 12 cm, lade 57 cmElk stuk staat op 4 ter ondersteuning van de voeten. Ingericht met deksels en handvatten.De lade heeft een rijk versierde rand met kant handvatten en iets is gegraveerd op het centrum.De verzameling toont plating verlies. Ik ben niet zeker of het alleen vereist polijsten of als de plaat volledig tot de onedel metaal gedragen wordt.Zilver Geplateerde item.Bekijk de foto`s die een integraal onderdeel van de beschrijving van het item zijn.Verzending via onze internationale koerier, met levering updates.Lees aandachtig:Vanwege logistieke redenen, het gekochte item kan alleen worden verzonden en zijn niet beschikbaar voor pick-up.Alvorens een aankoop te doen, gelieve kijk goed naar de foto`s die zijn een integraal onderdeel van de beschrijving en controleren van de verzending kosten IN ORDER TO vermijden toekomst vorderingen volgens Europese regels op verkoop via internet.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 5 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!