- advertentie -

Zeldzame sluiter in hout C L GUERRY PARIS gepatenteerd SGDG 1880

  Zeldzame sluiter in hout C L GUERRY PARIS gepatenteerd SGDG 1880

  Beschrijving: Vintage houten sluiter C L Guerry Paris sluiter gepatenteerd SGDG, in zeer goede staat (zie foto`s) maar ik heb niet kunnen laten werken.De Fransen pneumatische klep CL Guerry zeldzame en zeer vroege c1880 - 1900. Het is het voorste type zonder flitssynchronisatie. In tegenstelling tot alle andere exemplaren van dit onderdeel die zijn gemaakt van eenvoudige hout, is in dit voorbeeld gemaakt van walnoot geassembleerd met inzetstukken in walnoot prachtig afgebeeld. Het is in uitstekende cosmetische conditie laten zien zeer weinig oppervlakte sporen. De opdruk van het logo CL Guerry is dubbel.Voor echte gebruik moet de sluitertijd worden hersteld. Eenmaal hersteld en volledig operationeel is, kan worden gemonteerd op de voorzijde van een lens of gemonteerd aan de achterzijde binnen het kruisje van de camera. De diameter van montage gemeten binnen de kussens van klemmen is 83 mm.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 5 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!