- advertentie -

Ziegler XXL Perzisch tapijt - 360 x 275 cm

  Ziegler XXL Perzisch tapijt - 360 x 275 cm

  Beschrijving: Maak kennis met deze prachtige oversized Ziegler. Het tapijt verkeert in zeer goede conditie en heeft niet veel gebruikerssporen.Het tapijt heeft een prachtig klassiek design en een schitterende uitstraling. Gemaakt van de beste wol.UNIEK GROOT FORMAAT - UNIEKE KANS - ZEER GOEDE CONDITIE - TOP TAPIJTFormaat ca. 360 x 275cm, bijna 10m2!!Bekijk de foto`s en laat u overtuigen.Met dit tapijt haalt u een bijzonder gewilde Ziegler tapijt in huis. Zien is geloven.Wordt geleverd met een certificaat op de achterzijdeHet kleed wordt aangetekend en verzekerd verzonden met track en trace.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 3 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!