- advertentie -

Zilver Geplateerde Suikerpot incl. lepel

  Zilver Geplateerde Suikerpot incl. lepel

  Beschrijving: Lot nr. 610 - Verzilverde suikerpot met haak voor de lepel op het handvatDe bowl berust op 3 kleine bolvormige voeten.In goede conditie, gezien de leeftijd, geen slijtage op de beplating. Het toont van oppervlakkige krassen en gebaat bij het polijsten.Afmetingen: diameter 12 cm, hoogte 14 cmZilver Geplateerde item, met tekenen van slijtage.Bekijk de foto`s die een integraal onderdeel van de beschrijving zijn.Verzending via onze internationale koerier, met levering updates.Lees aandachtig:Om logistieke redenen kunnen de gekochte artikelen alleen worden verzonden en zijn ze niet beschikbaar voor afhaling.Voordat bieden en kopen, gelieve zorgvuldig kijken naar alle foto`s, die een integrerend deel uitmaken van de objectbeschrijving; Neem ook nota van de verzendkosten naar elk onderwerp, volgens de Europese regels over internetverkopen te voorkomen.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 5 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!