- advertentie -

Zware Engelse pubklok - G.Metcalf London - ca. 1860.

  Zware Engelse pubklok - G.Metcalf London - ca. 1860.

  Beschrijving: Een in zeer goede staat verkerende Engelse pubklok in een kwalitatief hele mooie uitvoering.De eiken kast is zwaar uitgevoerd met een degelijk scharnier om bij het uurwerk te komen, nogal ongewoon , maar geheel origineel.Het geslepen glas voor de wijzerplaat is zeer dik (8 mm) en is gevat in een zwaar gegoten bronzen ring met een degelijk scharnier.Het uurwerk functioneert prima en is pas schoongemaakt en wordt geleverd met opwindsleutel.Totale doorsnede van de klok is 44 cm, wijzerplaat 34 cm en de diepte is 15,5 cm.De klok wordt goed verpakt en verzekerd verzonden.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 5 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!