- advertentie -

ring van diamant-rode robijn-** GEEN minimumprijs! **

  ring van diamant-rode robijn-** GEEN minimumprijs! **

  Beschrijving: 18k goud, prachtige ring. Een juweel van hoge kwaliteit, gepolijst tot een hoge afwerking en in ongedragen, nieuwe staat.? Nieuw, spiegel afwerking gepolijst ring.? Verzekerde, gegarandeerde Fedex-bezorging wereldwijd. (1 tot 5 werkdagen.)Diamanten:Knippen: briljant (oude snit)Gewicht: 0,22CtKleur: H JDuidelijkheid: Sirobijn (hitte):Knippen: rondeGewicht: 0,30 CtKleur: donkerroodDuidelijkheid: insluitselsMateriaal: 18 karat gold door hallmark.Gewicht: 3,58 gramGrootte: 17,50 mm / maat 55Komt met het DiamondsNL-certificaat, beoordeeld door een officieel lid van RapNet, het betrouwbare platform van internationale diamanthandelaars.Verzonden in een stijlvolle, luxe verpakking vergezeld van een authentiek, beveiligd certificaat en een luxe ringbox.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Dinsdag 16 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!