- advertentie -

Philippe Starck en Eugeni Quitllet Kartell Design tafel model Top Top

  Philippe Starck en Eugeni Quitllet Kartell Design tafel model Top Top

  Beschrijving: De Top Top tafel is ontworpen door Philippe Starck en Eugeni Quitllet voor Kartell. Kartell is een Italiaans designhuis dat al meer dan vijftig jaar met succes aan de weg timmert. De designmeubels van Kartell zijn inmiddels niet meer weg te denken in de woonwereld.De Top Top tafel is een originele en moderne tafel met een wit glazen blad, voorzien van transparant poten. Bij de vervaardiging is gebruik gemaakt van hout, PMMA en polyester.De Fransman Philippe Starck heeft een indrukwekkend curriculum als het gaat om architectonische ontwerpen en industrieel design. Zo is zijn ontwerp van de deurkruk over de hele wereld terug te vinden en ontwierp hij zelfs het privéjacht van Steve Jobs. De Spaanse Eugeni Quitllet is geboren op Ibiza en oefent zijn beroep uit in Barcelona. Zij noemt zichzelf een `disoñador`, een zelfbedacht woord dat gevormd is uit de Spaanse woorden voor designer en dromer. De twee ontwerpers hebben hun krachten en visies gebundeld voor de Top Top-collectie van Kartell.Gebruikssporen, krasjes. Afmetingen: hoogte 160 cm diepte 80 cm breedte 72 cm Wereldwijde verzending. Verzendkosten zijn voor de koper
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Zaterdag 12 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!