- advertentie -

Witte jade 13 23 CT geen MinimumverKoopprijs

  Witte jade 13 23 CT geen MinimumverKoopprijs

  Beschrijving: GEMSTONE: JadeKnippen: vierkante.GEWICHT: 13,23 CTAfmetingen: 13,99 x 13,90 x 8,26 mmKLEUR: WitTRANSPARANTIE: ondoorzichtigLand: Birma (het land van herkomst gebaseerd op het advies van de verkoper)BEHANDELING: Geen- -Geregistreerd verzenden via het tracking-nummer.Ingeschreven verzending kan drie weken duren. Het kan worden geleverd via een koeriersdienst voor € 30 binnen de EU. Voor andere landen, informeer.Alle zendingen zijn verzekerd tot een maximum van € 100 zonder extra kosten.Eventuele douanekosten moeten door de koper worden betaald.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 11 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!