- advertentie -

Sylvia Plath Winter Trees Anthony Thwaites personal copy from his library 1971

  Sylvia Plath Winter Trees Anthony Thwaites personal copy from his library 1971

  Beschrijving: Winter Trees door Sylvia Plath
  Faber & Faber, Londen - 1971 eerste Britse editie eerste druk - 52p, 18cmx15cm - staat: prima staat in een stofomslag uit eerste uitgave, prijs ongeclipt, in prima staat. Een prachtig exemplaar.
  De handtekening van Anthony Thwaite (de beroemde Britse dichter) staat op het voorblad, waarmee wordt benadrukt dat dit exemplaar zich in zijn persoonlijke bibliotheek bevond.
  Winter Trees is een postume verzameling poëzie uit 1971 van Sylvia Plath, uitgegeven door haar echtgenoot Ted Hughes. Samen met Crossing the Water biedt het de rest van de gedichten die Plath had geschreven tijdens haar staat van verhoogde creativiteit voorafgaand aan haar zelfmoord.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 15 januari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!