- advertentie -

1 15 ct briljant geslepen natuurlijke diamant - WIT - kleur G - G VG VG - I2 - ZEER LAAG RESERVEPRIJ

  1 15 ct briljant geslepen natuurlijke diamant - WIT - kleur G - G VG VG - I2 - ZEER LAAG RESERVEPRIJ

  Beschrijving: Een witte diamant met zeldzame G kleur. Door de goede slijpsel ziet deze diamant er prachtig uit. Deze uitzonderlijke WITTE diamant met P2 zuiverheid kan gelijk in sieraad worden verwerkt of als unieke investering dienen. Zie de foto`s voor een goede impressie van de witte schittering in deze diamant.Datum GIL rapport: 18-04-2018. Rapport nummer: DIA201804186538.Beschrijving van diamant: Vorm, briljant geslepen Karaat gewicht: 1.15 ct Kleur, GZuiverheid, P2Slijpsel, goedPolijst, zeer goed Symmetrie, zeer goed De foto`s zijn genomen met een macrolens. Hierdoor kan men de diamant eerlijk en correct beoordelen op de mogelijke imperfecties. Het gaat om een diamant met I2 P2 zuiverheid. Dat houdt in dat er insluitsels zichtbaar zijn. Bekijk de foto`s goed alvorens u overgaat tot een bod. Door het nummer + gewicht in te voeren kunt u het certificaat met details tevens inzien op de website van GIL LABS.De diamant zal vanzelfsprekend aangetekend en verzekerd worden verzonden.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 12 juli geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!