- advertentie -

Duitsland - Heraeus 1 oz - 31 1 gram 999 goud goudstaven - in blisterverpakking - met certificaat en

  Duitsland - Heraeus 1 oz - 31 1 gram 999 goud goudstaven - in blisterverpakking - met certificaat en

  Beschrijving: 1 oz Heraeus goudstaaf - 999.9 fijn goud - beleggingsgoudstaaf, vers geslagen - nieuw artikel.31,1 g - 1 oz gold bar van de Duitse fabrikant Heraeus.De bar wordt geleverd in een verzegelde blisterverpakkingmet certificaat. In deze verpakking blijft de balk altijd zittenperfecte staat. LBMA gecertificeerde, met serienummer! Alles wat die u nodig heeft voor een veiligeinvesteringen in goud - een perfecte gelegenheid om te beleggen in goud.Gewicht: 31.10 gFijnheid: 999,9Fijn gewicht: 31,1 gGezichtswaarde: GeenAfmetingen: 40,4 x 23,3 x 1,3 mmVoorwaarde: vers geslagenVerpakking: blister (plastic capsule)Fabrikant: Heraeus (LBMA-gecertificeerd)Land van herkomst: DuitslandGeregistreerde verzending.** Al meer dan 8000 verkopen via Catawiki! **Veel van onze veilingen zijn hier te vinden - voel je vrij om te verzamelen:Neem een kijkje op onze vele andere veilingen.Het nummer van de balk die u ontvangt zullen afwijken van die in de foto - ik ben te koop aanbieden verscheidene van deze.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 12 juli geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!