- advertentie -

Gegraveerde Water Buffalo Skull - IndonesiŽ - 67 x 51cm - 21e eeuw

  Gegraveerde Water Buffalo Skull - IndonesiŽ - 67 x 51cm - 21e eeuw

  Beschrijving: Met de hand gegraveerde buffelschedel. Een uniek item, zeer decoratief.Deze gebeeldhouwde schedel is een prachtig huisdecorobject dat elk huis of restaurant verlevendigt. Meer dan alleen een spiritueel en cultureel kunstwerk; het vertelt ook het verhaal van Indonesische inheemse ambachtslieden, die de inheemse praktijk bewaren om elk deel van een dier te gebruiken om een ??eeuwige kunst van het handwerk te maken. De schedels zijn handgemaakt in IndonesiŽ, waar de vaardigheid van het graveren in dierlijke schedels van vader op zoon wordt doorgegeven. Ze hebben deze sluwe techniek onder de knie en hebben ongeveer 4 tot 5 dagen nodig om de verschillende gravures in de schedels te graveren. De schedel bevat een touw om het aan een muur te hangen.Gegraveerd is een traditioneel barokmotief.Afmetingen:Lengte: 67 cmBreedte: 51 cmVERZENDING:Als u updates van de bezorgdienst wilt ontvangen met betrekking tot wanneer uw pakket wordt afgeleverd, stuurt u ons uw privť- werk-e-mailadres (geen Catawiki-e-mail), zodat we dit aan hen kunnen doorgeven.- De schedel wordt met track en trace verzonden via DHL Parcel of DPD. U ontvangt de trackingcode zodra het pakket wordt verzonden. Met deze code kunt u ook de status en de locatie van uw pakket volgen, evenals de verwachte leverdatum. U vindt deze informatie zodra u uw trackingcode heeft, door deze in te voeren onder `Verzendingsnummer` op www.dhl.de- Als u vragen hebt over de status van uw pakket, de huidige locatie of de geschatte leveringsdatum, is het aanbevolen om DHL Parcel of DPD rechtstreeks via Facebook messenger te verzenden. Binnen 24 uur wordt een antwoord gegeven. U kunt hier contact met hen opnemen: https: prf.hn click camref:1011l3Rc5 creativeref:1101l25680 destination:https: www.facebook.com dhlforyou
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 12 juli geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!