- advertentie -

1 pcs Diamant 0 92 ct Cushion fancy vivid yellowish green VVS1

  1 pcs Diamant 0 92 ct Cushion fancy vivid yellowish green VVS1

  Beschrijving: 1 FANCY DIAMONDAIG RAPPORTNUMMER: D92028554ILVorm en snijden stijl kussenAfmetingen 5.92 x 5.11 x 3.33 mmKaraatgewicht 0,92 karaatKleur grade fancy levendig geelachtig groen (Color Enhanced)Clarity Grade VVS1Alle beelden zijn van de werkelijke diamant met behulp van speciale diamanten super macro zoom 360 graden camera om aan te tonen u de opneming in de steen als ze zijn. in de meeste gevallen kun je ze niet zien met het blote oog.voor meer details zie bijgevoegde certificaat en afbeeldingen.Diamond wordt voor verzending door AIG verzegeld.Let op, douanerechten en BTW zijn voor verantwoordelijkheid van de koper en niet inbegrepen in de prijs. controleer voor het veilen.Bieders uit BelgiŽ: Let op, het is mogelijk dat u de verzending van het diamant kantoor in Antwerpen moet wissen.Bieders uit Frankrijk: Let op de hogere kosten voor verzendingen naar Frankrijk. Deze kosten omvatten de behandeling, levering en makelaar vergoeding die nodig is voor het importeren van losse diamanten naar Frankrijk. Dit is een gespecialiseerde dienstverlening door D2D VAL Express. Deze vergoeding dekt alle kosten, met uitzondering van de toepasselijke import-BTW.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 12 juli geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!