- advertentie -

1 pcs Diamant 1 20 ct Peer D kleurloos SI2

  1 pcs Diamant 1 20 ct Peer D kleurloos SI2

  Beschrijving: Peervorm GEMODIFICEERD BRILLIANT 1.20 Dsi2 - 3118Het originele papieren certificaat zal worden opgenomen in de zending.Raadpleeg de bijgevoegde certificaatafbeelding voor meer informatie en verificatie van de bovenstaande gegevens.BTW is niet inclusief in de prijs.Het verschil tussen import en lokale aankopen is alleen de inklaringskosten die tussen 30-50 Euro bedragen, afhankelijk van uw landregelgeving.Het importproces is heel eenvoudig omdat de rederij de hele importprocedure uitvoert. De klant hoeft alleen maar de btw te betalen.In Zwitserland bedraagt ??de btw slechts 7%.In Hong Kong en de VS is de BTW 0%.* We bieden ook een By Passenger -service vanuit Genève, Zwitserland - De klant kan de goederen ophalen bij Geneva Air Port zonder enige belasting te betalen. De kosten van deze service zijn 250 Euro.Voor meer informatie kunt u ons schrijven zodra uw aankoop is voltooid.Laat het ons ook weten als u een ander gewenst adres heeft.OVER WILF3EX:Wij zijn een diamantfabrikant van fijne diamanten die gespecialiseerd is in fijne diamanten en fijne snede.Onze ruwe oorsprong is Syndicate ruw en al onze diamanten zijn conflictvrije diamanten met Kimberly-certificaat.Ons belangrijkste doel is om consumenten de juiste goederen per gesneden vorm en het merk van de diamant aan te bieden.Al onze diamanten zijn met NO BGM diamanten, wat betekent dat we geen bruin, groen of melkachtig ruw, alleen puur syndicaat gebruikenUitstekende glans. Als gevolg hiervan heeft de gepolijste diamant de maximale lichtreflectie en sprankeling.We garanderen de beste reserveringsprijzen voor de fijne kwaliteit van de diamanten die wij aanbieden.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 11 juli geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!