- advertentie -

1 pcs Diamant 4 01 ct Briljant Rond G VVS2

  1 pcs Diamant 4 01 ct Briljant Rond G VVS2

  Beschrijving: Waarom bij ons kopen?Wanneer u bij Elbaz Diamonds bestelt, of het nu uw eerste of tiende keer is, wordt u een deel van ons gezin. We beloven onze klanten te behandelen met de eerlijkheid en het respect dat ze verdienen.Wij garanderen de beste reserve prijzen voor de fijne kwaliteit van de diamanten die wij aanbieden.-Diamond Report-Carat: 4.01Color Grade: GDuidelijkheid: VVS2Cut Grade: zeer goedPools: zeer goedSymmetrie: zeer goedFluorescentie: GeenAfmetingen: 10.48 - 10.65 x 6.03 mmDiamond verkocht met zijn originele IGI-laboratoriumcertificaat # 345849324, daterend van 18 december 2018.- Verzend informatie -Al onze diamanten worden geleverd met een 100% -verzekeringspolis en worden bij FedEx afgeleverd.* Invoerrechten en belastingen zijn niet inbegrepen in de artikelprijs.Het importproces is heel eenvoudig omdat de rederij de hele importprocedure uitvoert.Het enige wat de klant hoeft te doen is de btw en inklaring betalen.* * Particuliere kopers uit BelgiŽ: Gelieve niet te bieden, alleen diamantbedrijven kunnen diamanten kopen buiten BelgiŽ.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 11 juli geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!