- advertentie -

1 pcs Geel Groen Alexandriet 1 20 ct

  1 pcs Geel Groen Alexandriet 1 20 ct

  Beschrijving: GIA-rapport online: 2205270525Shape . HeartSnijstijl . briljante snitKleur . geelachtig groen verandert in geelSoort . Natuurlijke chrysoberylVerscheidenheid . Natuurlijke AlexandriteGeografische oorsprong. MadagaskarBehandeling: Geen indicatie van behandelingGewicht: 1,20 karaatAfmetingen: 6.02x6.14x4.65mmOpmerkingen: GeenLand van herkomst is een opinie aangeboden door de verkoper van dit artikel; dit advies wordt niet onderbouwd door een officiŽle mening van het LaboratoriumVerzekerde internationale verzending met Track & Trace
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 12 juli geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!