- advertentie -

14 karaat Goud Ring 0 27 ct Diamant

  14 karaat Goud Ring 0 27 ct Diamant

  Beschrijving: Geelgouden rijring bezet met 3 briljant geslepen diamanten van totaal ca. 0.27 ct. in een witgouden zetting.De ring is 3 mm breed.Specificatie diamant: Slijpvorm: briljantGrootte: 3x ca. 0.09 caratZuiverheid: VSKleur: G/HKwaliteit: Voor eigen indruk, zie foto’s.Kavelnummer 12-59637Deze aanbieder, met ruim 35 jaar ervaring op veiling- en verzamelgebied, biedt een gevarieerd aanbod leuke kavels.Bekijk ons unieke aanbod op onze aanbiederspagina. Al onze artikelen worden aangetekend verzonden. U kunt het kavel ook afhalen in onze showroom te Klaaswaal. Mocht u specifieke wensen hebben m.b.t. verzending, kunt u via uw Catawiki account contact met ons opnemen.Wij als aanbieder zijn aangesloten bij:- De Antwerpse Beurs Voor Diamanthandel- NVMH (Nederlandse vereniging van Munthandelaren)- NVPH (Nederlandse vereniging van Postzegelhandelaren)- IBNS (Nederlandse vereniging van Papiergeldverzamelaars)
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 12 juli geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!