- advertentie -

14K Goud 0 70ct vierhoekige ring met diamanten entourage

  14K Goud 0 70ct vierhoekige ring met diamanten entourage

  Beschrijving: 14K gouden ring met 4 grote diamanten centraal van 0.45ct totaal en 8 diamanten aan de zijkant. Het totale diamantgewicht is 0,70 karaat.? Ongedragen juwelen, gepolijst tot spiegelende afwerking.? Verzekerde levering in Europa met DHL Express.? Geleverd met het Go-Green CO2-reductieprogramma door DHL *Diamonds:Knippen: vorstenGewicht: 0,70 Ct. - 12 diamanten.Kleur: I to LDuidelijkheid: SiVerzonden in een stijlvolle, luxueuze verpakking vergezeld van een authentiek, beveiligd certificaat en een luxe ringdoos.* 98%, geleverd met Go-Green, geoptimaliseerde transportroutes, alternatieve (elektrische) voertuigen en energiezuinige magazijnen om de CO2-uitstoot te verminderen.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 11 juli geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!