- advertentie -

Art nouveau achtige lessenaar Helder verguld brons

  Art nouveau achtige lessenaar Helder verguld brons

  Beschrijving: Mooie lectuur in art nouveau-stijl voor lezingen en boekenexpositie. Zeer zwaar stuk (zie het gewicht en de maat).  Gewicht: 3 kg. Ongeveer.Maatregelen: 33 x 28 x 20 cm.Materiaal: helder verguld brons en messing.Uitstekende staat met kleine tekenen van leeftijd. Dit is een authentiek en origineel item uit het decennium van de jaren 1970. U biedt op een oud object.Het item dat u ontvangt, is het item dat is gefotografeerd.Snelle verzending met Tracking & Trace code door Transport Company. Zeer goed verpakt en beschermd.Identificatie-ID-nummer is vereist voor zendingen buiten de Europese Unie.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 11 juli geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!