- advertentie -

Diamant 1 58 ct Briljant fancy light brown P2 IGI Antwerp No Reserve Price

  Diamant 1 58 ct Briljant fancy light brown P2 IGI Antwerp No Reserve Price

  Beschrijving: Gekeurd door IGI, `s werelds grootste onafhankelijke certificerings- en beoordelingsinstituut voor edelstenen.IGI-certificering, beschouwd als een van de meest betrouwbare certificeringen ter wereld en gerespecteerd door iedereen die banden heeft met de diamantindustrie.Certificering inbegrepen en verzegeld.Geen reserveringsprijs!Vorm: rond BriljantCarat: 1.58ctDuidelijkheid: I2Kleur: Fancy Light BrownCut: Zeer goedFoto`s worden gemaakt met een hoogwaardige cameralens.Geen proces om kleuren te bewerken of Photoshop, Wat je ziet, is wat je krijgt.Bekijk de foto`s voordat u gaat bieden.IGI - Clarity Scale:IF - Intern vlekkeloosVVS1, VVS2 - Zeer licht inbegrepen.VS1, VS2 - Zeer licht inbegrepen.SI1, SI2 - Lichtgewicht inbegrepen.I1, I2 en I3 - onvolmaakt.* Zendingen worden verzekerd en bijgehouden door de meest betrouwbare rederijen FedEx / DHL.* Houd er rekening mee dat het land waar u woont, douanerechten en invoerrechten kan heffen.* Belgische bieders, misschien moet u de zending van het Diamond Office in Antwerpen verwijderen.* Chinese bieders, losse diamanten kunnen alleen naar Hong Kong worden verzonden.* Franse bieders, let op de hogere kosten voor zendingen naar Frankrijk.Deze kosten omvatten de behandeling, levering en makelaar vergoeding die nodig is voor het importeren van diamanten naar Frankrijk. Dit is een gespecialiseerde dienstverlening door D2D VAL Express. Deze vergoeding dekt alle kosten, met uitzondering van de toepasselijke import-BTW.Als u ge´nteresseerd bent om meer van onze kavels te bekijken, klikt u op de naam van de verkoper naast beoordelingen en locatie.Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit, neem gerust contact met ons op als u zich zorgen maakt of vragen hebt.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 12 juli geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!