- advertentie -

Ennio Forina Broken Words

  Ennio Forina Broken Words

  Beschrijving: Het idee van de kunstenaar om de hypothetische dialogen van de mensen die betrokken zijn bij de tragische aanval te gebruiken om de torens te vertegenwoordigen en wanneer de vliegtuigen de stukken gebouwen in stukken stortten en explodeerden en de woorden van degenen die om hulp schreeuwden de explosies en de rook werden.Dit kunstwerk is opgenomen in het register van de kunstenaar van het virtuele museum van de 9/11 NMM in New York. De afbeelding heeft auteursrecht op naam van de auteur.Inkjet op 180 grams karton.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Zaterdag 13 juli geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!