- advertentie -

Groen Smaragd Geen reserve 4 89 ct

  Groen Smaragd Geen reserve 4 89 ct

  Beschrijving: Volledig IGI-certificaat.IGI-rapport: 361904228Soort: EmeraldVormen en snijden: Oval Mix CutGewicht karaat: 4,89Kleurkwaliteit: groenDuidelijkheidsklasse: transparantMeting: 13,58 x 10,44 x 5,34 mmBehandeling: matige duidelijkheid Enhancement (F2)Patroon met natuurlijke insluiting (en). - Zwaar inbegrepen* Land van herkomst is een advies van IGI Laboratory: ZambiaWordt verstuurd met aangetekende post.Wereldwijde verzendingWij zijn niet verantwoordelijk voor aangepaste belastingen of andere extra belastingbetalingen in uw land. Dank jeBelangrijke notitie:Een verkoop van meer dan 999 euro is verplicht, omdat de koper het BTW-nummer (BTW) of het Citizen Card-nummer of paspoortnummer verstrekt. Dit is verplicht door Portugese belastinginkomsten. Dank u voor uw begrip.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 12 juli geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!