- advertentie -

Neon groenachtig blauw Paraiba toermalijn 1 24 ct

  Neon groenachtig blauw Paraiba toermalijn 1 24 ct

  Beschrijving: Certificaat: I.G.E. (Instituto Gemólogico Español). Nº 9118 1897 3469 Volledig rapport.Verzegeld in een methacrylaatdoos van een luxecollector.Artikelomschrijving: één losse steenSoort: Toermalijn, natuurlijkVerscheidenheid: Paraiba Toermalijn ** Paraiba Toermalijn is een edelsteensoort van Cu en Mn-dragende toermalijn die van verschillende plaatsen kan komen.Gewicht: 1.24 karaatSnijstijl: gemodificeerde briljante snitVorm: ovaalTransparantie: transparantKleur: groenachtig blauwKleurkwaliteit: A / Kleurcode: vstgB (19) 2/2Metingen: 8,29 x 6,34 x 3,04 mmDuidelijkheid: licht inbegrepenHerkomst: Afrika. Het land van herkomst is de mening van een verkoper.Behandeling: Er zijn geen indicaties voor behandeling gevonden. Paraiba-toermalijn kan worden verwarmd om de kleur te verbeteren. Of deze edelsteen al dan niet is verbeterd door verwarming, kan momenteel niet worden gedetecteerd.Hardheid: schaal van 7-7,5 MohsBrekingsindex: 1.622-1640Opmerkingen: Deze toermalijn die bestaat uit koper en mangaan kan Paraìba-toermalijn in de handel worden genoemd.Interne referentie: DVGMCW187Verzendmethode: het zal goed worden verpakt en geregistreerde verzending via Correos. Eventuele extra kosten door het douanekantoor van uw land zijn de verantwoordelijkheid van de koper.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 11 juli geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!