- advertentie -

Vaas Porselein Een uitzonderlijke Nanking famille verte vaas met decor van vogels China 19e eeuw

  Vaas Porselein Een uitzonderlijke Nanking famille verte vaas met decor van vogels China 19e eeuw

  Beschrijving: Deze Nanking verte balustervaas met leeuwenoren is van een hoge kwaliteit, heeft een prachtig decor van vogels tussen bloeiende struiken, en heeft een ongewone verhoogde band op de schouder, onderaan gemerkt.Conditie: de vaas heeft schade aan de bovenste rand geleden, dit is gemaskeerd door een aansluitende bronzen restauratie. Er zijngeen resulterende barsten en verder is de vaas in volledig intacte staat, zonder chips of wat dan ook. De vaas prestenteert nog heel goed. Afmetingen: Hoogte: 60 cm, breedte: 24 cm.Ik besteed de grootste zorg aan een veilige verpakking en verzend aangetekend/met track and trace.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Zaterdag 13 juli geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!