- advertentie -

Vintage spiegel met kandelaars Messing

  Vintage spiegel met kandelaars Messing

  Beschrijving: Oude spiegel met twee kandelaars / kandelaars.Gesneden en verguld messing met veel details.Het frame heeft een snijwerk met een naturalistisch onderwerp.De twee kandelaars zijn gesneden met een mooi ontwerp.Geproduceerd in het begin van de 19. Eeuw.Messing heeft een beetje patina aan de voorkant.Zeer gedetailleerd, en de patina geeft het een zeer bijzondere en antieke look.Dimensies:Hoogte: 28 cmBreedte: 17 cmGebruikt standaard kaarsgrootte* Foto`s vormen een groot deel van deze beschrijvingWERELDWIJD GEREGISTREERDE/VERZEKERDE SCHEEPVAART * * * * * * * * * * * * *Zorgvuldig verpakt in schuim en luchtbellen, zeer solide en veilig.Volledige verzekering en geregistreerd met track & trace codeAarzel niet om vragen over het item of verzending te stellen .
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 12 juli geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!