- advertentie -

Wierookvat Brons Two lion heads Marked Xuande Heavy China Tweede helft 20e eeuw

  Wierookvat Brons Two lion heads Marked Xuande Heavy China Tweede helft 20e eeuw

  Beschrijving: Een zware Chinese bronzen wierookvat met een centrale decoratie van twee leeuwen hoofden aan de zijkanten met een diepe patina. Staande op een enorme footrim. Op de onderkant gemarkeerd met een Xuande karakter Mark. Doorsnede: 13,5 centimeter Voorwaarde: het object verkeert in een zeer goede staat, zonder beschadigingen of restauraties. De toestand wordt zorgvuldig gecontroleerd met sterk UV-licht en helder doorschijnend wit licht. Verzendwijze: Het artikel wordt veilig verpakt en met verzekering verzonden, zonder houten standaard. Koop meerdere items van deze verkoper en bespaar op verzendkosten, voor meerdere artikelen betaalt u de verzendkosten slechts één keer.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Zaterdag 20 juli geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!