- advertentie -

Matisse e a Albert Skira Vingt ans d activite

  Matisse e a Albert Skira Vingt ans d activite

  Beschrijving: [Matisse e.a.] Albert Skira. Vingt ans d`activité
  Editions Albert Skira, 1948. 1e druk, een van 1500 ex. op Lafuma. Omslag door Henri Matisse. Rugeinden omslag iets ingescheurd, verder goed. Met los ingelegde uitnodiging met hetzelfde ontwerp als het omslag, met de hand gericht aan E.L.T. Mesens en A.P. Sainsbury* + Calder`s Universe. Jean Lipman. Philadelphia, Running Press, 1989. 351 p. Gebonden met stofomslag. S.o. met scheurtje op rug en iets verkleurd, verder goed + Les Prévert de Prévert. Collages. Parijs, Bibliothèque Nationale, 1982. Gebrocheerd, 123 p. - en 4 andere.
  *Edouard Léon Théodore Mesens (1903-1971) was een Belgisch kunstenaar en schrijver verbonden aan de Belgische surrealistische beweging. (totaal 7)
  Richtprijs: € 70-120

  Dit kavel is op Woensdag 1 juli geveild bij Zwiggelaar Auctions.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!