- advertentie -

Harold Copeman Singing in Latin Or Pronunciation Explor d 1992

  Harold Copeman Singing in Latin Or Pronunciation Explor d 1992

  Beschrijving: Uiterst zeldzaam én gewild boek over het correct uitspreken en vooral zingen van Latijn. Hét standaard werk van Harold Copeman.

  Dit exemplaar is in overwegend zeer goede staat, maar heeft enige waterschade geleden. Dat heeft impact op de zijkant en achterzijde van het boek, de index inbegrepen. (Zie foto`s).

  Pas vanaf ca. pagina 300 wordt de lichte waterschade zicht- en ook enigszins voelbaar bij het bladeren. De schade heeft aan de bruikbaarheid echter niets afgedaan; alle pagina`s zijn toegankelijk en gegarandeerd 100% leesbaar.

  Een buitenkans om aan een betaalbaar exemplaar van deze unieke uitgave te komen!

  Singing in Latin: Or Pronunciation Explor`d
  Harold Copeman
  Revised edition
  Oxford, 1992
  362 pagina`s
  Paperback
  250 x 175 mm


  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 3 juli geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!