- advertentie -

J Harvey 20th Century Sea battle featuring the ship Men O War

  J Harvey 20th Century Sea battle featuring the ship Men O War

  Beschrijving: Ik bied ter veiling een prachtig 20e-eeuws acryl op canvas aan, gesigneerd door de kunstenaar J. Harvey. Het schilderij toont twee schepen in de strijd, namelijk de Man-o-War. Een heel indrukwekkend schilderij.

  Staat. In zeer goede staat en wordt geleverd in een sierlijke lijst. Bekijk alle afbeeldingen voor conditie. Klaar om op te hangen.

  Verzending via UPS

  Houd er rekening mee dat. Frames en glas zijn delicaat en kunnen af en toe tegen de paal stoten. Ik wikkel schilderijen heel goed in, maar u biedt op dit kavel met dien verstande dat u dit kleine risico accepteert bij het bieden.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 2 juli geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!