- advertentie -

Origineel houtblok print Gepubliceerd door Unsodo Kato Teruhide 1936 2015 Jakko in sando ????? Road

  Origineel houtblok print Gepubliceerd door Unsodo Kato Teruhide 1936 2015 Jakko in sando ????? Road

  Beschrijving: Originele houtsnede, uitgegeven door Unsodo - Kato Teruhide (1936-2015) - Jakko-in sando ?? ? ? ? (weg die de Jakko-tempel nadert) - Japan - ca 1989

  Dit is een werk van origineel houtsnijwerk en drukwerk, gemaakt door de beroemde moderne kunstenaar Kato Teruhide (1936-2015). Het werk werd gemaakt in 1989. Dit is de eerste editie van origineel houtsnijwerk met rijke expressieve kracht. Houd het perfect!

  Dit werk toont Zyakkouin, een beroemde tempel in Kyoto. Het landschap op de trap naar de tempel is erg artistiek. De esdoornbladeren van de natuur en de tempel zijn samen geÔntegreerd.

  https://prf.hn/click/camref:1011l3Rc5/creativeref:1101l25680/destination:https://ja.m.wikipedia.org/wiki/ ?? ?

  https://prf.hn/click/camref:1011l3Rc5/creativeref:1101l25680/destination:https://www.shinkura.jp/artist/view/57

  Vanwege het coronavirus is het Japanse postkantoor gestopt met verzenden naar een aantal Europese landen, landen die kunnen verzenden: Frankrijk, Duitsland, Finland, BelgiŽ, Polen Zweden, Spanje, Zwitserland, Nederland, Noorwegen, Portugal, Hongarije, het Verenigd Koninkrijk, China Hong Kong, Taiwan, AustraliŽ, Singapore, landen die niet vervoerd kunnen worden: ItaliŽ, RoemeniŽ, Oostenrijk, Ierland, de Verenigde Staten enz! Begrijp alsjeblieft deze situatie en overweeg het adres voordat je biedt! Hartelijk dank. Voor het land dat het tijdelijk niet kan verzenden, kunnen we het kavel voor u bewaren totdat het kan worden afgeleverd!

  Bovendien zal de huidige impact van coronavirus, zelfs in bevaarbare landen, de transportsnelheid langzamer zijn dan voorheen, begrijp alsjeblieft de impact van het huidige coronavirus, als je vragen hebt, neem dan contact met ons op! Dank u zeer!

  We gebruiken nog steeds internationale exprespost, wat de snelste ter wereld is. Het kan Europa in drie tot vijf dagen bereiken. We leveren meestal binnen 24 uur. We hebben weekendpauzes en vertraagde levering. Bovendien leggen sommige landen, wat de invoertarieven betreft, in het algemeen geen tarieven op antieke goederen, maar als er belasting is, hangt het af van uw land. Bedankt voor je begrip. Bovendien, als gevolg van de koper persoonlijke redenen (reizen) niet ontvangen van de terugkeer, de verzendkosten vereist door de koper om opnieuw mail en dragen!
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 2 juli geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!