- advertentie -

Oud Romeins Glas Oorbellen met blauwe en gele glaskralen 1

  Oud Romeins Glas Oorbellen met blauwe en gele glaskralen 1

  Beschrijving: Oorbellen met Romeinse blauwe en gele glaskralen in een klassiek dubbel design. De authentieke Romeinse kralen zijn opnieuw aangelegd met professionele materialen en decoratieve spacer kralen.

  Maximale lengte inclusief haken: 47,5 mm
  Maximale diameter kralen: 5,8 mm

  Een tijdloos en uniek sieraad, wordt geleverd in een geschenkverpakking.

  Conditie: goede staat, opnieuw geveerd en draagbaar (nieuwe haken). Zie afbeeldingen voor eigen indruk.
  Een Certificaat van Echtheid (pdf-document van AntiqueShopping) is beschikbaar op aanvraag.

  Oude / Romeinse kralen:
  Alle authentieke oude kralen zijn iets anders van vorm of kleurtint en vertonen verschillende gebruikssporen of sporen van het verstrijken van de tijd (kleurenspel). Dit draagt bij aan de charme van elk stuk en maakt elke compositie uniek.

  Opnieuw vastgemaakt met professioneel rijgmateriaal en sluitingen om het draagbaar te maken of om het tentoon te stellen. Alle metalen spacer kralen, haken, sluitingen, etc. zijn nikkelvrij metaal van Designer Quality.

  Gekocht door de huidige eigenaar van M.A. Gallery, Londen, VK.
  De verkoper garandeert dat dit stuk op legale wijze is verkregen. Gerelateerde documenten gezien door Catawiki.

  Alle zendingen buiten de EU moeten vergezeld gaan van een exportvergunning, dit wordt geregeld door de verkoper. De kopers moeten rekening houden met een wachttijd van 3-6 weken voor de licentie plus extra verwerkingstijd door de douane van hun land.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 3 juli geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!