- advertentie -

Complete serie van 12 verschillende

  Complete serie van 12 verschillende

  Beschrijving: Complete serie van 12 verschillende puzzels met Tom Poes, Joris Goedbloed, Wammes Waggel, Burgemeester Dickerdack, Joost, Panda, Kappie, De Maat, Markies de Canteclaer, Heer Bommel en Tom Poes in de Oude Schicht, nogmaals Tom Poes en Heer Bommel. Ook bekend als Bim Bam Bom puzzles. Nog in originele verpakking + De Reiskoets Gustav Czopp, Amsterdam, 1941. Enkel voorplat van de doos en de puzzel + Serie legpuzzels in doos, variant zonder zijtekst, ca. 1950. (Santbrink 6, p. 47) `Aap te paard`, `Verboden te Vissen` en `Het Bloementuintje`. Alle in goede conditie. (totaal 16)
  Richtprijs: € 100-200

  Dit kavel is op Woensdag 13 juni geveild bij Zwiggelaar Auctions.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!