- advertentie -

1 pcs Diamant 0 69 ct Rond fancy deep greenish yellow P1

  1 pcs Diamant 0 69 ct Rond fancy deep greenish yellow P1

  Beschrijving: Natuurlijke Fancy diepe groenachtig gele diamantMeest geschikt voor de hanger of ring,Stone heeft een speciale zimmy-kleurtint die een unieke uitstraling geeft.zimmy is het beste type natuurlijke fancy gele diamanten.Stone wordt geleverd met IGI-certificering van het laboratorium van Antwerpen BelgiŽ.hier zijn de details van de steen.- Certificaat: IGI nummer 361971514- Vorm: kussen- Totaal karaatgewicht: 0,69 ct- Kleur: Fancy diep groenachtig geel- Duidelijkheid: i1- Cut: Very Good- Pools & Symmetrie: Zeer goed - Zeer goed- FLUORESCENTIE; geen- Oorsprong: natuurlijk ruw- Behandeling: geen behandeling 100% natuurlijkverzendgegevens:verzending is 100% verzekerd en kan invoerrechten in sommige landen impliceren.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 13 juni geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!