- advertentie -

1 pcsSaffier 3 67 ct

  1 pcsSaffier 3 67 ct

  Beschrijving: GIA RAPPORTNUMMER2191515319Gewicht: 3,67 karaatAfmetingen: 9.78 x 7.34 x 5.43 mmShape . AchthoekigSnijstijl: Crown Step CutSnijstijl: paviljoen . gemodificeerde briljante snitKleur . Bruinachtig paars-rozeSoort . Natuurlijk korundVariety . SapphireGeografische herkomst . MadagascarBEHANDELING (EN) . Alleen verwarmdCOMMENTAAR . GeenHet land van herkomst is een advies dat de verkoper van dit object heeft aangeboden; Dit advies wordt niet gestaafd door een officieel advies van het laboratoriumVerzekerde internationale verzending met Track & Trace
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 12 juni geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!