- advertentie -

10 gram Goud 999 Perth Mint Seal Certificaat

  10 gram Goud 999 Perth Mint Seal Certificaat

  Beschrijving: Perth Mint is de oudste munt in AustraliŽ. Het werd opgericht door Sir John Forrest in 1896 in de stad Perth. Operatie begon in 1899 als een filiaal van de Royal Mint in Londen. Gouden munten, zilveren munten, platina-munten en palladium-munten van Perth Mint zijn erg populair vanwege hun hoge muntkwaliteit en het feit dat ze worden geleverd in een mooie plastic capsule. Alle beleggingsgoudstaven met het Kangaroo -motief worden uitgegeven in een hoogwaardig blisterverpakking. De kleur van de blisterkaarten werd eind 2015 veranderd van groen naar zwart.Land van herkomst: AustraliŽFabrikant: Perth MintSerie: KangarooFijn gewicht: 10 gFijnheid: 999,9 / 1.000Lengte: 25,60 mmBreedte: 15,60 mmBlisterbreedte: 54.00 mmBladhellen: 85,00 mmVoorwaarde: vers geslagen / nieuw artikelVerpakking: blisterkaart met certificaat en serienummer
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Dinsdag 25 juni geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!