- advertentie -

Een indrukwekkende kroonluchter Kristal Messing Verguld

  Een indrukwekkende kroonluchter Kristal Messing Verguld

  Beschrijving: Een prachtige kroonluchter, bezet met 2474 kristallen van hoge kwaliteit.Compleet en volledig gepoetst. * Diameter : 60cm* Hoogte vanaf het plafond : 98cm* Gewicht : 7,5kg* 8 lampen (5 x E27 + 3 x E14)* Materiaal : Messing frame, floraal afgewerkt met ananasjes en bezet met Boheems geslepen kristal (14mm octagon spectra)* In goede staat met kleine vlekjes door ouderdom op de vergulding.1 goudkleurig kapje van een lampenhouder vertoont een barst ten gevolge van de hitte van de vroeger gebruikte gloeilampen (zie foto lampen). Dit heeft geen nadelige gevolgen naar de kwaliteit van de kroonluchter toe en is gezien de centrale positie niet goed zichtbaar,maar ik verkies dit te vermelden. Zoals u op de fotos kan zien, werd al het kristal verwijderd, gereinigd en terug geplaatst wat zorgt voor een spektakel aan kleurrijke reflecties. Het kristal zal voor transport terug netjes apart in schuimfolie worden verpakt zoals op de fotos te zien is. U dient het enkel met het haakje terug aan het frame te hangen. Dit is 1 keer een geduldig werkje maar u krijgt een prachtig resultaat met geen gebroken of los geraakte kristallen. Bovendien krijgt u er een aantal reserve kristallen bij zo dat u de kroonluchter ook in de toekomst mooi compleet kan houden. De lampen zijn inclusief en worden netjes apart verpakt mee geleverd.Het transport is verzekerd en voorzien van tracking code. Ondanks het een groot pakket betreft waar we veel zorg aan besteden hanteren we lage verzendkosten. Veel plezier tijden het bieden!
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Dinsdag 25 juni geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!