- advertentie -

Een prachtige kroonluchter Kristal Messing Verguld

  Een prachtige kroonluchter Kristal Messing Verguld

  Beschrijving: Een prachtige kroonluchter bezet met geslepen kristallen van hoge kwaliteit. België - 2e helft 20e eeuw.* Diameter : 43cm* Totale hoogte vanaf plafond : 75cm * Hoogte zonder de ketting : 45cm * Gewicht : 5kg* 4 lampen met E27 fitting * Voorzien van led lampen * Volledig gepoetst en in zeer mooie staat.Zoals u op de foto’s kan zien, werd al het kristal tot in de details gereinigd wat zorgt voor een spektakel aan kleurrijke reflecties. Het is normaal als er tijdens het transport enkele kristallen los raken. U hangt deze nadien eenvoudig terug. U krijgt er bovendien enkele reserve kristallen bij zo dat u de kroonluchter ook in de toekomst mooi compleet kan houden. De lampen worden netjes afzonderlijk verpakt mee geleverd. Ondanks dat we veel zorg besteden aan het maken van dit grote pakket hanteren we lage verzendkosten. We verzenden onze kroonluchters wereldwijd, verzekerd en voorzien van track and trace. Veel plezier tijdens het bieden!
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 13 juni geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!