- advertentie -

Imperial Topaz Geen minimumprijs 1 96 ct

  Imperial Topaz Geen minimumprijs 1 96 ct

  Beschrijving: IGE - Gemmological rapport: D-10326Edelsteen: Imperial Topaz.Gewicht: 1,96 ctMetingen: 8,84 x 6,23 x 4,41 mmKleur: zalm oranjeVorm en besnoeiing: ovaalCut kwaliteit: zeer goedTransparantie: transparantShine: Zeer goedDuidelijkheid: VS.Herkomst: BraziliŽ (advies van de verkoper, niet geverifieerd door het laboratorium). Gekocht in Ouro Preto (BraziliŽ), rechtstreeks van een producent.Behandeling: onbehandeld.Alle foto`s zijn van de edelsteen in de uitverkoop.De foto`s zijn genomen met meer dan 10x vergroting, dus in werkelijkheid (voor het blote oog) zijn er minder zichtbare insluitsels en ziet het er schoner uit.VerzendingVerzonden per aangetekende post, normaal gesproken duurt dit 1 tot 2 weken.De koper is verantwoordelijk voor alle douanerechten en/of belastingen die van toepassing kunnen zijn in het scheepvaart proces.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Maandag 17 juni geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!