- advertentie -

Kroonluchter Kristal Messing

  Kroonluchter Kristal Messing

  Beschrijving: Deze prachtige oude kroonluchter heeft een goud/bronskleurig messing frame dat bestaat uit 2 ringen en een mooi bewerkte sierrand waaraan kristallen hangen met een zeer hoog lood gehalte, dit zorg voor een waar kleur spektakel.De kroonluchter is voorzien van 5 porceleine fittingen ( 3 naar beneden en 2 omhoog).De afmetingen zijn 85 cm hoog met een diameter van 37 cm en heeft een gewicht van 4,5 kilo. Deze kroonluchter verkeert in zeer goede staat. Ondanks dat alles zorgvuldig wordt verpakt kunnen er tijdens transport enkele kralen los raken, deze zijn weer makkelijk te bevestigen. De kroonluchter wordt aangetekend/verzekerd verzonden.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 12 juni geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!