- advertentie -

Roze Kunziet 20 40 ct

  Roze Kunziet 20 40 ct

  Beschrijving: Natural Kunzite Full SparklingGE-certificaat: D-10902Gewicht: 20,40 ctVorm: ovaal gesnedenDuidelijkheid: Eye Clean / VVS1Afmetingen: 20,69 x 11,28 x 11,61 mmKleur: Licht Paarsachtig rozeGlans: SuperieurHardheid: 6.5-7 op de schaal van MohBehandeling: onverwarmd, onbehandeldOorsprong: De steen komt uit Pakistan, hoewel deze niet op het certificaat staat vermeld.OpmerkingenDit is de echte afbeelding exclusief voor Catawiki, om details van de steen te tonen.Zorgvuldige verpakking en verzending met internet-tracking.Verzending via UkrPoshta - Leveringen buiten Oekra´ne duren 2-3 weken.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 27 juni geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!