- advertentie -

Midden Oosten Perzie Bibliotheque portative des voyages

  Midden Oosten Perzie Bibliotheque portative des voyages

  Beschrijving: [Midden-Oosten/ PerziŽ] Bibliotheque portative des voyages
  Henry et Breton. Tome XLIX. (Opzichzelfstaand maar behorende bij Atlas de Tavernier). Paris, Veuve Lepetit, 1817. Oblong 8vo, blauw gekartonneerd omslag met titel op rug en voorplat, titelblad, uitslaande kaart van AziŽ door Tardieu de oudere in kopergravure en 23 aquatinten genummerd I-XXII en XIII.bis, alle aquatinten met vloeibladen. Toegevoegd: The Subjects of the Shah. Rev. Charles Harvey Stileman. London, Church Missionary Society, 1902. Rood linnen band met titel, geÔll. titel, 96 pp. met talrijke foto`s in de tekst.
  (totaal 2)
  Richtprijs: € 70-120

  Dit kavel is op Dinsdag 30 juni geveild bij Zwiggelaar Auctions.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!