- advertentie -

Palau Eilanden G Keate Beschryving van de Pelew eilanden

  Palau Eilanden G Keate Beschryving van de Pelew eilanden

  Beschrijving: [Palau Eilanden] G. Keate. Beschryving van de Pelew eilanden,
  Gelegen in het westlyk gedeelte van den Stillen Oceaan, Opgesteld uit de dagverhalen en mondelinge berigten van den Kaptein Henry Wilson en sommigen van zyne officieren, Welke in Augustus 1783 aan dezelven schipbreuk geleden hebben met de Antelope, Een Paketboot, in dienst van de Engelsche Oostindische Maatschappy. Vert. R. Arrenberg, 1789. xxxxii,365,(1) pp., titelplaat afbeelding Kapitein Wilson, uitvouwbare kaart van de Pelew Eilanden, en 5 van 6 deels uitvouwbare platen (`Ludee eene der wyven van Abbab Tulle` ontbreekt). In eenvoudig papieren bandje met opgeplakte kopie van titelpagina. Enkele oude bibliotheekstempels.

  Richtprijs: € 80-150

  Dit kavel is op Dinsdag 30 juni geveild bij Zwiggelaar Auctions.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!